Roze Panden
In de Oosterparkbuurt hebben wij binnenkort gerenoveerde sociale huurwoningen beschikbaar. De woningen aan de Vrolikstraat/Derde Oosterparkstraat waren verouderd en voldeden niet meer aan de eisen die worden gesteld aan de kwaliteit van woningen. Daarom hebben we de woningen gerenoveerd, en vervangen we ze met de kwaliteit en verduurzaming die vandaag wordt gevraagd. De woningen hebben straks een nieuwe voor- en achtergevel, verbeterde isolatie, HR++ ramen en een nieuwe keuken, badkamer en toilet. 

Locatie 
De woningen liggen aan de Vrolikstraat en Derde Oosterparkstraat in de Oosterparkbuurt. Het is een appartementencomplex met 5 woonlagen, zonder lift. De appartementen zijn geschikt voor 1- en 2 persoonshuishoudens. De woningen variëren in woonoppervlakte van ongeveer 42 tot 59 m2 (woonkamer/keuken, slaapkamer, badkamer). De appartementen liggen in een levendige buurt dichtbij het OLVG en Oosterpark. In de directe omgeving zijn verschillende horeca gelegenheden en zijn er goede verbindingen met het openbaar vervoer. 

Kenmerken van de woningen 

  • 14 gerenoveerde 2-kamerwoningen
  • Woonoppervlakte tussen 42 en 59 m2 (dit zijn de oppervlaktes van woonkamer/keuken, slaapkamer en badkamer)
  • Woningen zijn gelijkvloers
  • De woningen op de begane grond hebben een privé terras en kunnen gebruik maken van de gemeenschappelijke binnentuin. Voor de gemeenschappelijke tuin worden servicekosten in rekening gebracht
  • De woningen op 1e t/m 3e verdieping hebben een balkon
  • De woningen op de 4e verdieping hebben geen buitenruimte
  • De woningen hebben een energielabel A of B

Omdat het sociale huurwoningen zijn, is het belangrijk dat u inkomen en de samenstelling van uw huishouden passend zijn. Uw huishouden bestaat uit maximaal 2 personen, inclusief uzelf. Uw bruto gezamenlijke jaarinkomen is lager dan t/m €44.035 euro (1-persoonshuishouden) of €48.625 euro (meerpersoonshuishouden) – Prijspeil 2023.
De streefhuur van de appartementen is €808,-

Parkeergelegenheid 
Aan de Vrolikstraat/Derde Oosterparkstraat zijn er in de straat parkeerplaatsen. U kunt een bewonersparkeervergunning aanvragen via de Gemeente Amsterdam om hiervoor in aanmerking te kunnen komen.
Let op: voor enkele woningen is het niet mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen. Dit geldt grotendeels voor de begane grond woningen. 
 
Verwarming en installaties 
Iedere woning is voor warmte en warm water aangesloten op een eigen individuele cv-ketel. U kookt op gas in de woning. De woning heeft een houten vloer. U dient een goede ondervloer aan te leggen van minimaal 10 decibel. Een deel van de woningen krijgt 2 zonnepanelen. De kosten voor 2 zonnepanelen bedragen €10,47 per maand. U bent verplicht dit contract af te sluiten met Iederzon.

Verhuizen met voorran
Wist u dat voorrang kunt krijgen via WoningNet wanneer u een ruime huurwoning achterlaat of u ouder bent dan 65 jaar en woont op de 2e etage of hoger zonder lift? De woningen op de begane grond worden aangeboden met voorrang aan senioren 65+.

Advertentie 
De appartementen staan vanaf half maart online op Woningnet en staan 7 dagen op de website. 
 
Bezichtiging 
De bezichtiging zal plaatsvinden in de eerste weken van april.
 
Oplevering 
We verwachten dat de appartementen vanaf begin mei 2023 worden opgeleverd. Dit betreft een prognose en staat niet vast. Houd er rekening mee dat het moment van opleveren kan afwijken van de verwachte datum. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Beli. All Rights Reserved.