Vanaf dinsdag 19 november ziet u elke dag nieuw woningaanbod op onze website! Elke woning staat minimaal 7 dagen op de website en in de woningadvertentie staat hoe lang u nog kunt reageren.

De reactietermijnen verlopen vanaf 19 november dus niet meer standaard op maandag om 13.00 uur maar dit verschilt per woning. U mag steeds twee actuele reacties hebben op het reguliere woningaanbod en twee actuele reacties op lotingwoningen. Een reactie is actueel totdat de reactietermijn van die woning sluit. 

Nadat de reactietermijn is gesloten kunt u direct op een andere woning reageren. Op deze manier kunt u vaker reageren op woningen! Wilt u niet elke dag het woningaanbod bekijken? Dan is 1 vaste dag  in de week ook genoeg om geen woningen te missen. 

Digizine
Met een gratis abonnement op het Digizine wordt het zoeken naar woningen nog eenvoudiger. Het Digizine is een e-mail met maximaal 10 sociale huurwoningen die passen bij uw woonwensen en inschrijfgegevens. Op de website ziet u of er nog meer passende woningen voor u zijn. 

Op dit moment versturen we het Digizine één keer per week. Vanaf 19 november ontvangt u het Digizine twee keer per week als uw abonnement actief is en er nieuw passend aanbod voor u is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Beli. All Rights Reserved.