De website van WoningNet Stadsregio Amsterdam is aangepast. Dit hebben wij gedaan om u nog beter te kunnen helpen. De belangrijkste wijzigingen zetten wij hieronder voor u op een rijtje. We vragen u verder om de gegevens bij uw inschrijving aan te vullen.

Belangrijk: alle panelen onder Mijn gegevens moeten groen zijn om uw passend aanbod juist te zien.

Inloggen met uw e-mailadres
Vanaf nu is het mogelijk om in te loggen met uw e-mailadres en niet meer met uw registratienummer. De eerste keer logt u nog in met uw registratienummer. Als uw e-mailadres klopt hoeft u daarna alleen nog maar op Bevestigen te klikken. Als u wilt blijven  inloggen met uw registratienummer, klik dan niet op Bevestigen. Ook als uw e-mailadres wordt gebruikt bij meerdere inschrijvingen en dus niet uniek is, blijft u inloggen met uw registratienummer. 

Woonwensen invullen 
We konden niet al uw woonwensen meeverhuizen. Het is daarom belangrijk om opnieuw uw 
woonwensen in te vullen. Hiervoor moet u inloggen en naar Mijn WoningNet en Mijn Profiel gaan. Bij het onderdeel Woonwensen vult u uw wensen in.

De woningtypes zijn veranderd en heten nu Appartement en Woonhuis. Daarbinnen kunt u eventueel nog een keuze maken voor een specifiek type, maar dat hoeft niet. 
U kunt uw woonwensen ook leeg laten. U krijgt dan alle woningen te zien die bij uw huishouden en inkomen passen.

Voornaam invullen

Er is een verplicht veld bijgekomen om uw voornaam in te vullen. Hiervoor moet u inloggen en naar Mijn WoningNet en Mijn Profiel gaan. Bij het onderdeel Huishoudsamenstelling en inkomen vult u uw voornaam en die van uw eventuele mede-inschrijver en/of kinderen in. De reden van het invullen van een voornaam is om dubbele inschrijvingen te voorkomen en het makkelijk kunnen onderscheiden van tweelingen en woningzoekenden met dezelfde achternaam.

Dagelijks nieuw woningaanbod
Vanaf vandaag ziet u elke dag nieuw woningaanbod op onze website! De reactietermijnen verlopen niet meer zoals u gewend bent op maandag om 13.00 uur maar dit verschilt per woning. Op deze manier kunt u slimmer en vaker reageren op woningen. Meer informatie over dit onderwerp leest u in een apart nieuwsbericht.

Heeft u nog vragen? 
De medewerkers van het Klantcontactcentrum helpen u graag van maandag t/m vrijdag van 8.00-17.00.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Beli. All Rights Reserved.