Vanaf 1 december 2022 heeft u een inschrijving nodig om op een vrije sectorwoning te reageren. Bent u nog niet ingeschreven? Dan kunt u vanaf 21 november gratis een inschrijving aanmaken voor vrije sectorwoningen. Met deze inschrijving kunt u op de vrije sectorwoningen reageren die op deze website staan. Voor vrije sectorwoningen gelden wel inkomenseisen.

Hoe schrijft u zich in voor vrije sectorwoningen?
Inschrijven gaat snel en eenvoudig. Schrijft u zich enkel in voor vrije sectorwoningen? Dan is uw inschrijving gratis. Kies voor inschrijven op de website en klik op de rode knop “inschrijven voor vrije sector’. Met deze inschrijving kunt u niet op de sociale huurwoningen reageren. Wilt u dat wel? Dan kiest u voor een inschrijving voor sociale huurwoningen en vrije sectorwoningen. Voor deze inschrijving betaalt u wel inschrijf- en jaarlijkse verlengingskosten.

U heeft al een inschrijving voor sociale huurwoningen
Als u al een betaalde inschrijving heeft voor sociale huurwoningen, is nog een keer inschrijven niet nodig. U kunt met deze inschrijving ook op vrije sectorwoningen reageren als u genoeg verdient.

Tijdelijk geen vrije sectorwoningen op de website
Om iedereen de kans te geven zich in te schrijven, staan er geen vrije sectorwoningen op deze website tussen 21 november en 1 december 2022. Vanaf 1 december kunt u weer reageren op vrije sectorwoningen.

Waarom verandert het reageren op vrije sectorwoningen?
Vanaf 1 december kunnen de corporaties ook de vrije sectorwoningen verdelen door regels te gebruiken. Daarnaast krijgt u meer inzicht in uw kansen op een vrije sectorwoning. U ziet bijvoorbeeld op welke plaats u staat als u gereageerd heeft.

Wat gebeurt er met uw vorige reacties op vrije sectorwoningen?
Voor alle reacties die voor 21 november 2022 op vrije sectorwoningen zijn geplaatst, geldt nog de oude werkwijze. De corporatie neemt contact met u op als u aan de beurt bent.

Meer informatie leest u op de pagina Vrije sectorwoning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Beli. All Rights Reserved.